EVEN in de WIJK

Naast interim- en projectmanager in de modische retail, ben ik een betrokken bewoner van Terwijde/Leidsche Rijn met een groot Vinex-hart. Ik woon hier sinds 2006 en ben erg gelukkig in de snelst groeiende en grootste Vinex-locatie van Nederland.
Ik ben al jaren zeer actief in de wijk als sociaal ondernemer en als katalysator van de lokale wijkeconomie.

Ik deel mijn kennis, ervaring, netwerk en liefde voor de wijk Leidsche Rijn graag met jou!
Wil je Leidsche Rijn veroveren? Maak je nieuwe plannen of beleid voor Leidsche Rijn en wil je input of feedback? Wil je weten wat de kansen en mogelijkheden of juist wat de knelpunten en uitdagingen zijn in Leidsche Rijn? Heb je vragen over het verleden, actuele zaken of de toekomst van Leidsche Rijn? Ben je op zoek naar iemand die de weg weet in Leidsche Rijn? Iemand die de mensen kent?
Verspil geen tijd met het zoeken naar de juiste wegen, informatie en mensen. Schakel EVEN in de WIJK in.

Samen met EVEN in de WIJK
Ik deel graag mijn kennis, ervaring, netwerk en aanstekelijke enthousiasme met jou. Je kunt EVEN in de WIJK altijd mailen of bellen voor:
– een uurtje (of langer) sparren over je plannen, de kansen & mogelijkheden of de knelpunten & uitdagingen in Leidsche Rijn
– informatie, bijvoorbeeld over lokale economie en demografie of over actuele zaken
– hulp bij lokale projecten
– tips om jouw evenement of initiatief in Leidsche Rijn nog kansrijker of succesvoller te maken
– lokale promotie, via persberichten of social media
– sociale media workshops (groep of privé): ik leer je alles over het gebruik van social media, hoe Twitter werkt in Leidsche Rijn, hoe je LinkedIn hier effectiever kunt gebruiken en welke nuttige lokale Facebookpagina’s er zijn.

Ik hanteer hiervoor speciale ‘wijkvriendelijke’ tarieven.

EVEN in de WIJK kent de weg in Leidsche Rijn
Ik ben nieuwsgierig en betrokken, fiets door de wijk, volg alle lokale media, ben bij evenementen en activiteiten en praat in de winkelcentra, bij de sportclubs en op het schoolplein met mijn wijkgenoten en ondernemers. Ik heb enkele wijkmedia kanalen opgestart (UITladder LR, LiefstLeidscheRijn.nl, BeleefLeidscheRijn.nl) en doe daarnaast divers vrijwilligers werk in de wijk.

Sociale Media Accounts
In een jonge en dynamische wijk als Leidsche Rijn blijkt steeds weer de kracht en snelheid van sociale media; onze Vinex-tamtam. Ik beheer meerdere lokale Twitteraccounts en er zijn nog maar weinig geheimen voor mij op het gebied van lokale sociale media.
Je kunt mij o.a. volgen via:
@Evalien030 (Privéaccount)
@ LiefstLeidscheRijn @UITladderLR

Wil je dat EVEN in de WIJK jou wegwijs maakt in Leidsche Rijn?
Neem dan contact met me op via social media, mail of telefoon.