Vrijwilligerswerk

Naast interim- en projectmanager in de modische retail, ben ik een betrokken bewoner van Terwijde/Leidsche Rijn met een groot Vinex-hart. Ik woon hier sinds 2006 en ben erg gelukkig in de snelst groeiende en grootste Vinex-locatie van Nederland.

Ik ben al jaren zeer actief in de wijk als vrijwilliger,o.a.
Momenteel bij de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn.
Voorheen ook als bestuurslid 4&5mei LeidscheRijn, bestuurslid wijkraad Leidsche Rijn en het In Betweencafé LeidscheRijn. En in 2011 gestart met Liefst Leidsche Rijn.

HISTORISCHE VERENIGING VLEUTEN, DE MEERN, HAARZUILENS & LEIDSCHE RIJN
Als kenner van lokale communicatie zet ik mij actief in binnen de commissie communicatie (redactie kwartaalblad, sociale media, website). Maar ook ondersteun in de projecten- en activiteitencommissie.
Ik wil graag een bijdrage leveren aan het informeren van de nieuwe(re) bewoners en jonge gezinnen van de historische rijkdom in ons leefgebied.

LIEFST LEIDSCHE RIJN
Website en sociale media om bewoners te informeren over hoe bruisend Leidsche Rijn is.
Gestart in 2011 en ermee gestopt begin 2020.

ST. 4&5 MEI LEIDSCHE RIJN
Gestart met een eerste Dodenherdenking op 4 mei 2016 die vooral op de jonge bewoners van Leidsche Rijn gericht is. Gestopt eind 2020.

WIJKRAAD LEIDSCHE RIJN
In de wijkraad Leidsche Rijn werkte ik circa 9 jaren lang samen met andere betrokken en enthousiaste bewoners aan een nog beter en mooier Leidsche Rijn. Via (on)gevraagde adviezen dachten we mee met de gemeente Utrecht over onze woon- & leefomgeving. Door mijn eerdere werkzaamheden voor de wijkraad ben ik nog steeds goed op de hoogte van wat er speelt in Leidsche Rijn. Onder andere hield ik mij bezig met Jeugd, Cultuur en Natuur.

DIENST TIJDELIJKE ONTWIKKELING LEIDSCHE RIJN
Deze stichting zette zich een aantal jaren in om bewoners, organisaties en ondernemers met mooie ‘Plannen’ en beschikbare ‘Plekken’ in Leidsche Rijn te matchen. We organiseerden bijeenkomsten en maken gebruik van ons netwerk om dit doel te bereiken.

IN BETWEEN CAFÉ LEIDSCHE RIJN
Dit is een maandelijkse, laagdrempelige netwerkochtend met thema- & discussietafels, waar werk- en opdrachtzoekenden (zzp’ers) elkaar ontmoeten en inspireren in hun zoektocht. Ik ben initiatiefnemer, maar heb het reeds jaren geleden overgedragen aan andere enthousiastelingen.
Ben er wel trots op dat het InBetweencafé maandelijks nog voorziet in een behoefte voor inbetweenende bewoners.